Vepřové vnitřnosti sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 292 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 334.8 mg
 - Draslík 404.5 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou hlavu a vnitřnosti vložíme do osolené vody, povaříme a nakrájíme. Rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme vývarem z vaření a ihned zavíčkujeme.
 - 
                                2
Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
 - 
                                3
Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.