Bramborová pánev s jelitem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2791 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 302 g
 - Sodík 20 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 810.6 mg
 - Vláknina 12950 mg
 - Vitamín A 12950 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.6 mg
 - Vitamín E 23 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 75.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
1) Den předem si uvaříme neloupané brambory.
 - 
                                2
2) Jelito stáhneme s kůže a nakrájíme na kolečka. Ta osmahneme na trošce oleje.
 - 
                                3
3) Pastiňák oloupeme a nakrájíme na kostky. Smažíme je na másle doměkka. Poté přidáme brambory nakrájené na čvrtky, nasekanou jarní cibulku. Prohřejeme a přidáme majoránku.
 - 
                                4
4) Zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme.
 - 
                                5
5) Podáváme s opečeným jelitem.