Vepřová játra na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 168 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 379 mg
 - Draslík 378.7 mg
 - Vláknina 921.3 mg
 - Vitamín A 921.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra očistíme a nakrájíme na tenčí kousky.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme játra, pepř, osmahneme a dusíme ve vlastní šťávě za občasného zamíchání, doměkka.
 - 
                                3
Zaprášíme moukou, osmahneme, trochu podlijeme a povaříme.
 - 
                                4
Solíme až nakonec, podáváme s brambory, rýží nebo pečivem a kompotem nebo zeleninovým salátem.