Vepřová játra pečená na cibulce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 1000 g Játra vepřová
  • 120 g Tuk
  • 2 g Kmín celý
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 1 g Majoránka
  • 20 g Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 881 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 312.4 mg
  • Draslík 308.7 mg
  • Vláknina 855.6 mg
  • Vitamín A 855.6 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na hranolky nebo proužky.

  • 2

    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na tuku. Přidáme játra, vše rychle osmažíme za stálého promíchávání, přidáme kmín, pepř a drcenou majoránku a pod poklicí krátce podusíme.

  • 3

    Nakonec játra osolíme, vše promícháme a ještě podusíme.

Komentáře k receptu