Vepřové ledvinky na šalvěji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 465 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 958.8 mg
 - Draslík 699.7 mg
 - Vláknina 369.5 mg
 - Vitamín A 369.5 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dobře očištěné a omyté ledvinky osušíme, nakrájíme na plátky a obalíme v mouce.
 - 
                                2
Na rozehřátý olej přidáme utřený česnek, šalvěj a ledvinky. Zprudka je osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
 - 
                                3
Můžeme také přidat kečup a sterilovanou zeleninu.