Vepřové koleno s ledvinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1763 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 151 g
 - Sodík 266 mg
 - Bílkoviny 96 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 178.9 mg
 - Draslík 160.8 mg
 - Vláknina 1076.8 mg
 - Vitamín A 1076.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná a omytá kolena vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vmícháme mletou papriku, mírně osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme nakrájená kolena, kečup a očištěné, spařené a na plátky nakrájené ledvinky. Vše dusíme doměkka. Během dušení pokrm občas zamícháme a mírně podléváme horkou vodou.