Pečené vepřové koleno s křenem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 763 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 65 g
- Sodík 217 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 32.5 mg
- Vláknina 383.5 mg
- Vitamín A 383.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěná a omytá kolena uvaříme v osolené vodě téměř do měkka. 
- 
                                2Povařená kolena urovnáme do pekáče, kůži nařízneme a maso pokmínujeme. Pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova. 
- 
                                3Podáváme s nastrouhaným křenem a tmavým chlebem nebo pečivem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        