Srnčí s bylinkovými houbami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 620 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 112 mg
 - Draslík 1518.5 mg
 - Vláknina 9358.3 mg
 - Vitamín A 9358.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí svíčkovou potřeme solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 120 °C.
 - 
                                2
Polovinu másla rozehřejeme v pekáči. Srnčí maso s rozmačkanými jalovčinkami a bobkovým listem osmažíme a pod pokličkou pečeme v troubě asi 15 minut.
 - 
                                3
Houby očistíme, otřeme, nakrájíme na plátky. V oleji a zbytku másla je smažíme asi 5 minut dozlatova, osolíme, opepříme.
 - 
                                4
Maso vyjmeme, nakrájíme na šikmé plátky. Upravíme na talíře a podáváme posypané houbami a lístky kerblíku.