Jelení steak s kaštany
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 580 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 146.1 mg
 - Draslík 617.7 mg
 - Vláknina 3022.5 mg
 - Vitamín A 3022.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi na oleji osmažíme jelení steaky z obou stran 3-4 minuty z každé strany. Osolíme, opepříme a vyjmeme.
 - 
                                2
Do jiné pánve dáme cukr a necháme zkaramelizovat. Steaky v něm obalíme, přilijeme brandy a vše necháme v pánvi vychladnout.
 - 
                                3
Kaštanové pyré smícháme s rozpuštěným máslem a smetanou. Do steaků vytvoříme kapsu a naplníme připravenou směsí a upravíme na salát. Ozdobíme pečenými kaštany.