Divoká kachna pečená s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 737 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 692 mg
 - Bílkoviny 85 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 335.2 mg
 - Draslík 1238.7 mg
 - Vláknina 1445.3 mg
 - Vitamín A 1445.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kachnu očistíme, osolíme a naporcujeme. Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, bylinky nahrubo nasekáme.
 - 
                                2
V pekáči osmažíme slaninu s cibulí, poté vložíme porce kachny, posypeme bylinkami, zalijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.
 - 
                                3
Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.