Vývar z kančího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 244 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 426 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 198.8 mg
 - Vláknina 4846 mg
 - Vitamín A 4846 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kosti dáme do hrnce, zalijeme 3 l studené vody a vínem.
 - 
                                2
Uvedeme k varu, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Vaříme na mírném plameni 3 hodiny.
 - 
                                4
Během varu odstraňujeme tuk, je-li potřeba přiléváme vodu.
 - 
                                5
Z hotového vývaru vyjmeme kosti a zeleninu.
 - 
                                6
Vývar je vhodný do zvěřinových omáček a k podlévání masa.