Divočák na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1977 kcal
 - Sacharidy 103 g
 - Tuky 74 g
 - Sodík 840 mg
 - Bílkoviny 145 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 47.5 mg
 - Draslík 284.9 mg
 - Vláknina 6346 mg
 - Vitamín A 6346 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme a spolu s kmínem jí osmahneme na oleji.
 - 
                                2
Maso nakrájíme na kostičky a dusíme do vysmahnutí, zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Maso vyndáme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme pivem a povaříme.
 - 
                                4
Omáčku procedíme na maso, povaříme a podáváme.