Carpaccio z jeleního masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 136 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 98.5 mg
 - Draslík 83 mg
 - Vláknina 644.8 mg
 - Vitamín A 644.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na tenké plátky, ty lehce rozklepeme přes mikrotenový sáček. Jednu stranu masa osolíme a opepříme. Listy řeřichy omyjeme. Ocet smícháme s cukrem a olejem z dýňových semen, lehce přisolíme. Dýňová semena nasucho opražíme.
 - 
                                2
Plátky masa lehce opečeme na rozpáleném oleji, ale pouze z jedné strany. Poté z pánve vyjmeme, poklademe listy řeřichy namočenými v zálivce a pevně zavineme. Servírujeme přelité zbylou zálivkou a posypeme dýňovými semeny.