Ořech srnčí s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 462 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 486 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 111.5 mg
 - Draslík 607.2 mg
 - Vláknina 3521 mg
 - Vitamín A 3521 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso a bylinky omyjeme. Maso osolíme, opepříme, poklademe bylinkami, obalíme slaninou a stáhneme nití.
 - 
                                2
Rozehřejeme polovinu másla a maso zprudka opečeme. Následně vložíme do pekáčku a necháme péct 20 minut při 180°C, podléváme zvěřinovým vývarem.
 - 
                                3
Maso vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu propasírujeme přes síto a přilijeme zbytek zvěřinového vývaru.
 - 
                                4
Necháme povařit, přidáme zbytek másla a ochutíme.
 - 
                                5
Podáváme nakrájené na plátky nejlépe s bramborovými noky nebo knedlíky.