Srnčí paprikáš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 838 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 664 mg
 - Bílkoviny 77 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 285.4 mg
 - Draslík 841.3 mg
 - Vláknina 1357.2 mg
 - Vitamín A 1357.2 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí plec omyjeme a pokrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
V hrnci na oleji osmažíme dorůžova nadrobno pokrájenou cibuli,
 - 
                                3
přidáme k ní srnčí maso s nadrobno posekaným česnekem. Maso s cibulí restujeme dozlatova, opepříme a zalijeme červeným vínem, rumem a koňakem. Přikryjeme pokličkou a dusíme při mírné teplotě.
 - 
                                4
Slaninu s játry nakrájíme na kostičky, zelenou petrželovou nať nakrájíme nadrobno a vše přidáme k masu.
 - 
                                5
Dusíme do změknutí masa a nakonec pokrm osolíme podle chuti.