Srnčí maso s brokolicí
Suroviny
- 200 g Brokolice
 - 600 g Srnčí kýta
 - 200 g Arašídy
 - 300 ml Voda pitná
 - 250 ml Hovězí vývar základní
 - 100 ml Olej rostlinný
 - 0.25 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 4 polévková lžíce Kečup
 - 0.5 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 806 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 394 mg
 - Bílkoviny 63 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 218.7 mg
 - Vláknina 11254 mg
 - Vitamín A 11254 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.9 mg
 - Vitamín E 7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí kýtu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s vejcem, sójovou omáčkou a Solamylem. Brokolici rozebranou na růžičky uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, děrovanou naběračkou vyjmeme a přeložíme na čistou pánev. Přidáme kečup, arašídy, chilli koření, vývar, promícháme a povaříme.
 - 
                                2
Podáváme teplé s brokolicí.