Filety tresky s ovocem
Suroviny
- 200 g Ananas
 - 200 g Banány
 - 50 g Máslo čerstvé
 - 200 g Hrušky
 - 800 g Filety z tresky tmavé
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 ks Chilli paprička
 - 2 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Med včelí
 - 2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 - 3 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 3 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 237 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 360.5 mg
 - Vláknina 6592.5 mg
 - Vitamín A 6592.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek oloupeme, prolisujeme, přidáme sůl, pepř, spolu utřeme. Filety tresky nakrájíme na porce, potřeme česnekem, plech pokapeme olejem a na něj, na půlku plechu naskládáme připravené filety.
 - 
                                2
Ananas, banány, hrušky oloupeme, nakrájíme na kolečka, naskládáme na plech k rybě, vložíme do nahřáté trouby a pečeme přibližně 10 minut.
 - 
                                3
Připravené jídlo vytáhneme z trouby a aranžujeme na talíře, položíme rybu a k ní naskládáme pečené ovoce, které zalijeme chilli omáčkou.
 - 
                                4
Omáčka: do malé misky dáme nasekanou chilli papričku, worcesterskou omáčku, med, citrónovou šťávu a vše dobře promícháme.