Estragonová omáčka k zeleninovým nudlím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 429 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 262 g
 - Sodík 660 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 44.3 mg
 - Draslík 570.7 mg
 - Vláknina 11864.5 mg
 - Vitamín A 11864.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 38.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a zeleninu nastrouháme na tenké plátky, které pak nakrájíme na úzké proužky. Ty potom uvaříme v menším množství vody do křupava, poté je slijeme a vývar zachytíme. Zeleninu necháme dobře okapat. Promícháme ji s olejem, okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem.
 - 
                                2
Zahřejeme 125 ml zeleninového vývaru, metličkou zašleháme instantní jíšku a necháme vařit 1 minutu. Máslo nakrájíme na kousky a postupně je vmícháme do omáčky. Nakonec přidáme estragon a omáčkou přelijeme zeleninové nudle.
 - 
                                3
Posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem.