Pomazánka z krabího masa pod krustou z přepuštěného másla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 384 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 60.8 mg
 - Draslík 228.6 mg
 - Vláknina 7025.4 mg
 - Vitamín A 7025.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 44.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve pečlivě vyjmeme maso z celého uvařeného kraba. Všechno maso v míse opepříme, osolíme, přidáme ustrouhaný muškátový oříšek, cayenský pepř a šťávu z 1 citronu.
 - 
                                2
V rendlíku rozpustíme 115 g mírně soleného másla a smícháme ho s masem z kraba. Poté ochucené krabí maso rozdělíme do připravených mističek.
 - 
                                3
Zbylých 115 g másla pečlivě přepustíme, polijeme krabí maso v mističkách a dáme zhruba na 1 hodinu do chladničky. Poté servírujeme s toastovým chlebem, který potřeme máslem a ozdobíme půlměsíčky citronu.
 - 
                                4
Pokud všechno maso nezkonzumujeme, vydrží pod máslovou krustou i 2 dny.