Polévka s krupičkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 882 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 131.7 mg
 - Draslík 63 mg
 - Vláknina 123.8 mg
 - Vitamín A 123.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo rozpálíme a zaprášíme jej krupičkou. Za stálého míchání necháme zezlátnout.
 - 
                                2
Poté přilijeme vývar a uvedeme k varu. Vaříme 15 minut.
 - 
                                3
Před koncem varu všleháme vejce, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Jednotlivé porce servírujeme posypané sekanou petrželkou.