Horké máslo s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 862 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 84 g
 - Sodík 483 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 832 mg
 - Draslík 463.5 mg
 - Vláknina 10399 mg
 - Vitamín A 10399 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 95.6 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 92.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrole rozehřejeme máslo, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Odstavíme z ohně.
 - 
                                2
Do másla vmícháme nadrobno nakrájená vejce, které jsme uvařili natvrdo. Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.
 - 
                                3
Horkou omáčkou poléváme grilované nebo vařené ryby.