Vdolky z litého těsta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 682 kcal
 - Sacharidy 113 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 44 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 134.7 mg
 - Draslík 372.8 mg
 - Vláknina 6483 mg
 - Vitamín A 6483 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku prosejeme do misky, přisypeme kypřící prášek, spolu smícháme, přidáme vanilkový cukr, vejce, med, máslo, přísady v misce vyšleháme na hladké těsto, které necháme 5 minut odpočinout.
 - 
                                2
Troubu předehřejeme, připravíme pečící formu na muffiny, důlky formy dobře potřeme olejem, vložíme do trouby na 3 minuty zahřát. Připraveným těstem naplníme důlky, ale neplníme plné, těsto při pečení nabude. Těstem naplněnou formu vložíme do trouby a pečeme nejméně 20 minut.
 - 
                                3
Upečené vdolky vytáhneme z trouby, vyklopíme je z formy, rozdělíme na porce, posypeme moučkovým cukrem a podáváme.