Brokolice s hořčicovo - kaparovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 204 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 109 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 22.5 mg
 - Draslík 397 mg
 - Vláknina 6513 mg
 - Vitamín A 6513 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 112.2 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brokolici omyjeme, rozebereme a uvaříme v osolené vodě doměkka.
 - 
                                2
V nízkém hrnci na mírném ohni smícháme máslo, hořčici a citronovou šťávu s kapary. Omáčku za stálého míchání krátce provaříme a dochutíme solí.
 - 
                                3
Poté omáčku nalijeme na uvařenou okapanou teplou brokolici a podáváme.