Zázvorová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 388 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 81.8 mg
 - Vláknina 62.8 mg
 - Vitamín A 62.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kastrolu dáme máslo s cukrem a necháme zkaramelizovat.
 - 
                                2
Potom přidáme hladkou mouku, připravíme jíšku a rozšleháme s vývarem. Osolíme, okořeníme zázvorem, provaříme a propasírujeme přes sítko.
 - 
                                3
Omáčku podáváme ke zvěřině.