Polévka ředkvičková
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 188 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 999 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 84.4 mg
 - Draslík 374.5 mg
 - Vláknina 5009.2 mg
 - Vitamín A 5009.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, kterou po částech zalijeme vývarem a řádně rozmícháme a necháme povařit.
 - 
                                2
Poté přidáme očištěné, na kousky nakrájené ředkvičky a necháme uvařit doměkka.
 - 
                                3
Polévku osolíme, chvilku povaříme a po odstavení zalijeme žloutkem rozkvedlaným v mléce.
 - 
                                4
Na závěr posypeme polévku petrželovou natí a špetkou muškátového květu.