Vanilkový pudink s rebarborovým pyré
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 101 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 67 g
 - Cholesterol 12.5 mg
 - Draslík 399.7 mg
 - Vláknina 5730 mg
 - Vitamín A 5730 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rebarboru očistíme a pokrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
Puding uvaříme dle návodu výrobce a rozlijeme do připravených pohárků. Rebarboru dáme do hrnce, přidáme cukr a hruškový nektar. Přiklopené uvedeme k varu a vaříme 15 minut. Poté odstavíme z plotny, necháme chvíli chladnout a poté rozdělíme do pohárů. Pokapeme medem a servírujeme.