Nádivka s vinnou klobásou (ke kuřeti)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 750 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 58 g
 - Cholesterol 131.2 mg
 - Draslík 304.3 mg
 - Vláknina 10371.5 mg
 - Vitamín A 10371.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 165.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Světlý toastový chléb nakrájíme a v míse zalijeme vlažným mlékem. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, omytou petrželovou nať nasekáme najemno. Na másle zpěníme cibuli, až zesklovatí.
 - 
                                2
K chlebu přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, petrželovou nať, zchladlou cibulku a vymačkanou hmotu vinné klobásy. Pečlivě mísíme, abychom, rozmíchali případné hrudky.