"Trojúhelníčková" sýrová omáčka Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 233 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 292 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 17.5 mg
 - Draslík 45.1 mg
 - Vláknina 1310 mg
 - Vitamín A 1310 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci rozpálíme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme tavený sýr a přilijeme mléko. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.
 - 
                                2
Vaříme asi 10 minut, dokud se sýr úplně nerozpustí a nevznikne hladká krémová konzistence. Před odstavením osolíme, opepříme a vmícháme na jemno nasekanou petrželku.