Ovocná pannacotta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 101.3 mg
 - Vláknina 6625 mg
 - Vitamín A 6625 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátkovou želatinu namočíme do studené vody na 10 – 15 minut.
 - 
                                2
Smetanu s cukrem zahřejeme na 80°C –nesmí se vařit. Přidáme okapanou želatinu a promícháme.
 - 
                                3
Směs nalijeme do mističek a necháme vychladnout.
 - 
                                4
Ozdobíme ostružinami, které zakápneme sirupem z lesního ovoce.