Šlehačková bábovka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 34 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 117.9 mg
 - Draslík 206.6 mg
 - Vláknina 3826.8 mg
 - Vitamín A 3826.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku smícháme s práškem do pečiva a s cukrem. Přidáme vejce a smetanu, vše dobře promícháme a těsto nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy.
 - 
                                2
Pečeme zvolna v předem předehřáté troubě přibližně 45 minut. Upečenou bábovku pocukrujeme.