Vepřové kotlety plněné sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 842 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 1001 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 184.9 mg
 - Draslík 1214.2 mg
 - Vláknina 14690.5 mg
 - Vitamín A 14690.5 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 83.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety omyjeme a nařízneme do nich kapsu. Každou kotletu naplníme nahrubo nastrouhanou Nivou a sepneme párátkem. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme nadrcený pepř a přidáme prolisovaný česnek. Dobře promícháme. Maso potřeme ochuceným olejem a necháme v chladu odležet asi 3 hodiny. Během marinování maso jednou obrátíme.
 - 
                                2
Kotlety vyjmeme z marinády a grilujeme asi 10 minut z jedné strany. Kotlety otočíme a na každou položíme plátek rajčete posypaný provensálským kořením. Grilujeme ještě 10 minut a během grilování maso potíráme marinádou.
 - 
                                3
Podáváme s bramborami pečenými v alobalu.