Treska se sýrem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 956 mg
 - Bílkoviny 62 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 140.1 mg
 - Draslík 1096.1 mg
 - Vláknina 1206 mg
 - Vitamín A 1206 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.9 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce ryby dáme do zapékací misky, posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou a přelijeme pomerančovou šťávou. Misku přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky a necháme 30 minut marinovat.
 - 
                                2
Troubu předehřejeme na 180 °C. Zapékací misku uzavřeme alobalem a rybu pečeme 20 minut.
 - 
                                3
Gril předehřejeme na středně vysokou teplotu. Řezy z ančoviček osušíme a 2 položíme na každý kousek tresky. Ryby zapečeme pod grilem asi 4 minuty. Sýr nakrájíme na 4 plátky a na každý plátek ryby dáme plátek sýra. Navrch položíme kolečko rajčete a pokrm zapékáme ještě 2 minuty.
 - 
                                4
Rozdělíme na talíře, ozdobíme petrželkou a podáváme.