Bagety zapečené s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 750 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 1171 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 75 g
 - Cholesterol 6.8 mg
 - Draslík 318.8 mg
 - Vláknina 7387.5 mg
 - Vitamín A 7387.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bagety šikmo nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme, sýr krájíme na hobliny. V misce promícháme olej s česnekem a pod fólií necháme alespoň hodinu louhovat. Rajčatovou omáčku lehce prohřejeme. Plátky bagety potřeme z obou stran olejem s česnekem.
 - 
                                2
Gril (případně troubu) předehřejeme na nejvyšší teplotu, na plechu v něm z obou stran opečeme plátky bagety do zlatova. Horké opečené bagety opět z obou stran potřeme olejem s česnekem, na plátky rozdělíme hustou rajčatovou omáčku, poklademe hoblinkami sýra a hned podáváme.