Tapas s marinovaným ovčím sýrem
Suroviny
- 250 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
 - 250 g Sýr kozí
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 4.5 kávová lžička Pepř 4 barev
 - 1 ks Chilli paprička
 - 3 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Petržel kudrnka
 - 1 polévková lžíce Tymián čerstvý
 - 3 polévková lžíce Sherry brandy
 - 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 577 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 420 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 49.4 mg
 - Draslík 133.6 mg
 - Vláknina 8828.4 mg
 - Vitamín A 8828.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovčí a kozí sýr nakrájíme na kostky 2 x 2 cm a dáme je do misky. Omyjeme petrželku kudrnku, čerstvý tymián a bylinky drobně pokrájíme. K sýru přidáme bylinky, Sherry brandy, sůl, čerstvě pomletý pepř 4 barev, olivový olej a drobně pokrájený česnek. Omyjeme malou červenou chilli papričku, rozkrojíme ji, odstraníme semínka posekáme ji nadrobno a přimícháme k sýru.
 - 
                                2
Sýrové občerstvení podáváme samostatně.