Bruschetta s keříkovými rajčaty a kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1445 kcal
 - Sacharidy 265 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 19.8 mg
 - Draslík 493.6 mg
 - Vláknina 13410.5 mg
 - Vitamín A 13410.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.4 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na 225 stupňů předehřejeme troubu. Na plech vložíme rajčata na stonku a olejem potřeme.
 - 
                                2
Rozdělíme na ně česnek a snítky tymiánu. 15 minut pečeme, dokud nezměknou. Rozdělíme na 4 porce.
 - 
                                3
Gril rozehřejeme, po obou stranách opečeme chléb dozlatova. Potřeme každý krajíček lžící tapenády, položíme na něj několik kousků kozího sýra a rajčata na stonku.
 - 
                                4
Potřeme vypečenou šťávou a posypeme listy bazalky.