Gratinované vepřové řízky s kečupem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 18 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 35.7 mg
- Draslík 4.5 mg
- Vláknina 68.9 mg
- Vitamín A 68.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso nařízneme po okrajích, naklepeme, osolíme, zaprášíme moukou a mletou paprikou. Na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách, přendáme do pekáčku nebo zapékací nádoby, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem, paprikou a zakapeme rozpuštěným máslem. 
- 
                                2Vložíme pod rozehřátý gril nebo dobře vyhřáté trouby a zapečeme, až se sýr roztaví a zezlátne. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        