Papriky s ovčím sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 366 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 30 g
- Sodík 92 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 147.2 mg
- Draslík 291.6 mg
- Vláknina 4760 mg
- Vitamín A 4760 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 112.6 mg
- Vitamín E 5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme si sladké bílé nebo zelené papriky, seřízneme jim vršky a vydlabeme jádřince. Umyjeme je a vypláchneme tekoucí vodou. 
- 
                                2Do misky nastrouháme nahrubo ovčí nebo balkánský sýr, přidáme k němu syrová vejce, přisolíme podle toho, jaký sýr jsme použili. Pokud jsme použili balkánský sýr, už nesolíme. 
- 
                                3Touto dobře promíchanou směsí naplníme papriky, které opatrně pokládáme na pánev do rozpáleného oleje, zakryjeme pokličkou a opečeme je ze všech stran tak, aby chytly zlatavou barvu. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        