Enchiladas s feta sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 194 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 5 g
- Sodík 575 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 5.1 mg
- Draslík 217.8 mg
- Vláknina 14055 mg
- Vitamín A 14055 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Salsa: Do mixéru dáme drcená rajčata, nakrájenou chilli papričku, cibuli a pouze krátce je mixujeme, aby zůstaly drobné kousky nerozmixované. Rozpálíme olej a dáme na něj směs z mixéru. Průběžně promícháváme omáčku asi 5 minut a podusíme, až zhoustne. Osolíme ji a udržujeme teplou. 
- 
                                2Na druhou pánev nalijeme 4 lžíce oleje a středně ho rozehřejeme. Po jedné na něm dozlatova smažíme tortilly, 3 vteřiny z každé strany. Necháme je okapat na papírových ubrouscích. 
- 
                                3Tortilly naplníme trochou rajčatové omáčky, zavineme je a narovnáme na talíř. Pokryjeme je zbylou rajčatovou omáčkou, posypeme rozdrobeným sýrem Feta, nasekanou cibulí a petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        