Tvarohovo - ananasová pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 714 kcal
 - Sacharidy 92 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 89 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 72.1 mg
 - Draslík 484.8 mg
 - Vláknina 24 mg
 - Vitamín A 24 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 167.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky želatiny namočíme na pár minut do studené vody a vymačkáme. Nejprve metličkou utřeme cukr, jogurt a tvaroh, poté přidáme smetanu ke šlehání, želatinu a citronovou šťávu a promícháme.
 - 
                                2
Polovinu směsi rozdělíme do šesti zapékacích mističek.
 - 
                                3
Ananas oloupeme, nakrájíme na kolečka o velikosti mističek a vložíme je do nich. Navrstvíme zbytek smetanové směsi a dáme vychladit na 2hodiny do lednice.
 - 
                                4
Druhý ananas neloupeme, nakrájíme rovněž na kolečka, na ně vyklopíme vychlazené misky a ihned podáváme.