Paprika plněná dipem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 1069 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 37.5 mg
 - Draslík 673.5 mg
 - Vláknina 10697.6 mg
 - Vitamín A 10697.6 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 105 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve omyjeme a osušíme papriku, rozpůlíme ji a zbavíme semen. Jednu půlku rozkrájíme na malé kousky. V míse smícháme tvaroh, mléko, cibuli nakrájenou na jemno, sůl, pepř, mletou papriku a nakrájené kousky papriky. Vše důkladně promícháme a dip plníme do zbylé poloviny papriky.