Celerový bramborák s tvarohem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 223 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 499.8 mg
 - Vláknina 9704.3 mg
 - Vitamín A 9704.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.1 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer a oloupané brambory najemno nastrouháme do mísy. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek, tvaroh, koření a vejce. Vše promícháme a po částech přisypáváme mouku. Vypracujeme těsto na bramborák.
 - 
                                2
Do pánve na rozpálený olej pokládáme lžící kopečky těsta, zploštíme je na placičku a po obou stranách osmažíme dozlatova.
 - 
                                3
Bramboráky podáváme teplé.