Pohár s tvarohovým krémem a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 37 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 10 mg
 - Draslík 283.3 mg
 - Vláknina 9950 mg
 - Vitamín A 9950 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tvaroh ušleháme se žloutkem, smetanou, polovinou moučkového cukru a citronovou šťávou.
 - 
                                2
Z bílků ušleháme sníh a zašleháme do něj zbylý cukr. Sníh vmícháme do tvarohu.
 - 
                                3
Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na díly. Vložíme je i se oloupanými slupkami do kastrolu, podlijeme vodou a povaříme. Slupky odstraníme, k jablkům přidáme cukr a ještě povaříme, až se odpaří voda.
 - 
                                4
Do pohárů vrstvíme krém, vychladlá jablka a opět krém. Zdobíme dílky jablek.