Ovocný salát s ovocnou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 52 g
 - Cholesterol 45.8 mg
 - Draslík 698.4 mg
 - Vláknina 15120 mg
 - Vitamín A 15120 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 67.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kiwi, banány, hrušky oloupeme, hrušky zbavíme jádřinců, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Bílé a červené hroznové víno opláchneme, rozpůlíme a přidáme do misky. Mandarinky scedíme, necháme okapat, také dáme do misky. Všechno ovoce polijeme medem, pokapeme citrónovou šťávou a promícháme.
 - 
                                2
Mixérem do pěny rozmixujeme tvaroh, cukr, mák, přilijeme šťávu z mandarinek a jahody. Smetanu vyšleháme na tuhou šlehačku, kterou zlehka smícháme s tvarohovou pěnou.
 - 
                                3
Připravený salát těsně před podáváním podle porcí rozdělíme na jednotlivé talíře nebo salátové misky. Ozdobíme pěnou a podáváme.