Filety z tresky se šalotkami a hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 235 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 58 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1145.6 mg
 - Vláknina 131.5 mg
 - Vitamín A 131.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.
 - 
                                2
V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.
 - 
                                4
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.