Buzara z raků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 457 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 1268 mg
 - Bílkoviny 70 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 456 mg
 - Draslík 1791.6 mg
 - Vláknina 4822.4 mg
 - Vitamín A 4822.4 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.8 mg
 - Vitamín E 12.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
Osmažíme ji v hrnci na olivovém oleji dorůžova spolu s drobně pokrájeným česnekem.
 - 
                                3
Pak doložíme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, pokrájenou petrželku, zamícháme a dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
 - 
                                4
Potom přilijeme rybí vývar, dobře omyté raky, hrnec zakryjeme a vaříme 30 minut.
 - 
                                5
Po 15 minutách vaření přilijeme k rakům bílé víno a úplně před koncem vaření osolíme, opepříme podle chuti a přidáme pár kapek citronové šťávy.