Rybí vývar po terstsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 1320 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 224 mg
 - Draslík 1157.7 mg
 - Vláknina 9200 mg
 - Vitamín A 9200 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme rajčata, povaříme minutu ve vařící vodě a nahrubo nasekáme. Oloupeme cibuli a stroužek česneku, omyjeme a jemně nasekáme. Vykucháme sépie, odřízneme chapadla, odstraníme oči a zobáček, stáhneme kůži, vyjmeme hřbetní kost, pokrájíme, omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku, osušíme a nasekáme.
 - 
                                2
Do pánve nalijeme olej, přidáme papričku, nasekanou cibuli a nasekaný česnek a osmažíme. Přidáme připravené sépie a za občasného zamíchání smažíme. Osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé.
 - 
                                3
Do stejné pánve nasypeme hrášek a osmažíme. Přidáme nasekaná rajčata, vařící vývar a sépie a vše uvedeme pomalu do varu. Vaříme, dokud nebudou sépie měkké. Vše posypeme nasekanou petrželkou. Hotový pokrm podáváme horký.