Makarony s hřebenatkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 641 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 339 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 183.9 mg
 - Draslík 302.4 mg
 - Vláknina 570.8 mg
 - Vitamín A 570.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V osolené vodě uvaříme makarony, či jiné těstoviny, až jsou měkké.
 - 
                                2
Před koncem varu těstovin, na oleji 1 minutu restujeme pokrájený česnek, poté vsypeme oříšky a restujeme, až zezlátnou. Přidáme vyloupané a pokrájené hřebenatky a krevety a restujeme až změní barvu. Ochutíme pepřem a solí podle chuti.
 - 
                                3
Když jsou těstoviny měkké, scedíme je a vrátíme zpět do hrnce, přidáme krevety s hřebenatkami, ozdobíme posekanými bazalkovými lístky a ihned podáváme.