Salát z langust a zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 154 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 160.5 mg
 - Draslík 476 mg
 - Vláknina 3611.8 mg
 - Vitamín A 3611.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Langustu 30 minut uvaříme, vychladlou zbavíme krunýře a obereme maso.
 - 
                                2
Salát omyjeme a natrháme na kousky.
 - 
                                3
Zeleninu očistíme, pokrájíme, krátce povaříme ve vroucí vodě.
 - 
                                4
Zeleninu přidáme k salátu, pokapeme zálivkou ze 100 ml vody, cukru a octa, navrch dáme kousky masa.
 - 
                                5
Osolíme a opepříme dle chuti.