Zelenina s hřebenatkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 21 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 24.8 mg
- Draslík 386.5 mg
- Vláknina 1303.1 mg
- Vitamín A 1303.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena, rajčata nakrájíme na kostičky. Z oloupané okurky vykrojíme semínka a dužinu nakrájíme na kostičky. Hřebenatky (červenou část odkrojíme) nakrájíme na kostičky.
-
2
Citronovou šťávu smícháme s olejem, octem a solí.
-
3
V míse promícháme zeleninu s hřebenatkami a přelijeme připravenou zálivkou.