Chléb bílý - velký bochník
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 208 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 7.6 mg
 - Draslík 44 mg
 - Vláknina 101.3 mg
 - Vitamín A 101.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, pak přidáme máslo, cukr a sůl. Mouku přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami.
 - 
                                2
Do jednoho rohu nasypeme sušené mléko a vše poprášíme droždím.
 - 
                                3
Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
 - 
                                4
Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a střední barvu kůrky a zapneme.
 - 
                                5
Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.